Fixzed is partner in

Fixzed Monteur

fixzed is ONDERDEEL VAN UNITED LEGENDZ

Over ons

Gekleurde lijn dikker

Wie de toekomst deelt,
vermenigvuldigt de kansen.

United Legendz is geen in stenen gevangen bedrijf. Het is een besluit. Gemaakt door verschillende partners uit de bouwsector die elkaar uitdagen om krachtiger, slagvaardiger en proactiever met elkaar de toekomst tegemoet te treden. United Legendz is de benaming voor een groep van bedrijven (Biltz, Fixzed, IJbouw, Meerbouw, Mouton & TBK). Elk label heeft zijn eigen unieke kracht, maar de fundering van deze bedrijven is deze gezamenlijke naam waarin verbondenheid centraal staat: samen staan we sterk

United Legendz

een prachtig nalatenschap

Binnen United Legendz bouwen we met al onze mensen en de verschillende labels aan een prachtig nalatenschap, waarbij we elke dag het beste uit onszelf halen en de hoogste kwaliteit leveren. Hierbij hebben we aandacht voor hetgeen dat we achterlaten: de nalatenschap (legacy).

Binnen de veranderende bouwsector gaat dat onder andere om duurzaamheid: hoe kunnen we er met elkaar voor zorgen dat onze werkzaamheden minder schadelijk zijn voor de wereld waar we op leven.

Fixzed monteur
Fixzed keuken

Blik vooruit!

DUURZAAMHEID

een grote focus op verduurzaming, circulariteit, energetische renovaties en verdere ontwikkelingen die ten goede komen voor mens & milieu. 

INNOVATIE

altijd open om mee te gaan met de nieuwste technieken, nieuwste materialen of nieuwste werkvormen. 

Samen sterker

partners

Monteur Fixzed
vacatures

Word ook een Legend

Ben jij het talent waar wij naar op zoek zijn? Bekijk dan onze openstaande vacatures en kom werken in een team van legendz.

Dikke lijn met zwart